Microneedling.

Op dit moment is microneedling één van de nieuwste behandelingen. Het is een manier om de conditie van de huid te verbeteren, waarbij meteen gezegd kan worden dat het niet pijnloos is. Met het SkinJet Beauty concept hebben wij een zelfde behandeling, maar ZONDER naalden. Dit heeft zeker 3 voordelen: minder pijnlijk, minder kostbaar en je ziet en voelt na de 1e behandeling al meteen effect.

Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen heeft al meer dan 10 jaar behandelingen op gebied van huidverbetering. Huidcoach Wilma van Dijk vertelt u graag meer over het SkinJet Beauty concept, microneedling ZONDER naalden.

 

Wat houdt SkinJet Beauty Concept in?

Het Skin Jet Beauty Concept is een totaalconcept voor huidverbetering. Dit houdt in dat zowel de opperhuid als de diepere huidlagen behandeld worden. Alle behandelingen zijn op basis van van zeer hoogwaardige en plantaardige produkten.

Microneedling – succes SkinJet Beauty Concept.

Het grote succes van SkinJet is de combinatie van microdermabrasie, lymfedrainage en ultrasound. Veel huidproblemen zitten dieper in de huid. Deze problemen zijn helaas niet op te lossen met alleen cremes of andere produkten die we op de huid aanbrengen. Microneedling ZONDER naalden is veilig.

Met dit concept wordt er een laagje van je huid verwijderd, waardoor de huidbarriere niet meer aanwezigmicroneedling Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare is. De afvalstoffen worden afgevoerd. De huid is nu zeer toegankelijk om dieper in de huid werkstoffen te kunnen insluizen. De intensieve verzorging van de cellen in de diepere lagen van de opperhuid zorgt dan ook voor een optimaal resultaat.

Waarvoor is het SkinJet Beauty Concept geschikt?

  • acne
  • littekens van acne
  • diverse gradaties littekens (brandwonden) + striae
  • rokershuid
  • slecht doorbloede huid
  • grove porien
  • pigmentvlekjes
  • panniculose (cellulitis/sinasappelhuid)
  • ouderwordende huid
  • fijne lijntjes en rimpels

Microdermabrasie.

Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de bovenste laagjes van de huid worden verwijderd, is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen.  Hiermee is er een beter effect in de onderliggende huidlagen te bereiken.

De huid wordt vacuüm gezogen, waarna micro-kristallen tegen de huid worden gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide. Zij geven geen beschadigingen aan de huid.

Op het apparaat zijn verschillende standen mogelijk. Hiermee is er een veilige instelling om de druk  te regelen. Zodoende is het een nauwkeurige en gecontroleerde peeling.

Het resulteert in een egale en gladdere huid. Ook vindt er stimulatie van de doorbloeding plaats, waardoor alle lagen van de huid van nieuwe zuurstof worden voorzien. Daarnaast zorgt de microdermabrasie meteen voor activatie van de celstofwisseling. Dit maakt weer nieuwe cellen aan.  Het is een perfecte peeling om een frissere en jongere huid te krijgen. Testen bewijzen dat al na 1 behandeling een verbetering in de huidstructuur optreedt van 19,6%.

Lymfedrainage.microneedling Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

Door een pulserende massage worden afvalstoffen getransporteerd naar de lymfebanen. Hierdoor kunnen ze worden afgevoerd. Deze speciale techniek zorgt er ook voor dat  vetophopingen worden afgebroken.  Daarnaast wordt de stofwisseling gestimuleerd. De binnenkant van de huid wordt nu grondig gereinigd. Tevens is deze intensieve massage erop gericht om het bindweefsel en de onderhuid te verstevigen. 

Ultrasound.

dieper in de huid met geluid! Door middel van geluidsgolven kunnen werkstoffen worden ingesluisd. Op een eenvoudige wijze worden serums dieper in de huid gebracht. Deze produkten bevatten de hoogst mogelijke concentratie aan werkstoffen, die in de cosmetica toegestaan zijn. De werkstoffen microneedling Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincaredie gebruikt worden, zijn afgestemd op de conditie van uw huid.

Hoe ziet een SkinJet behandeling eruit?

Vooraf vindt er altijd een huidanalyse plaats. Daarna wordt er een behandelplan met u samen opgesteld. De behandelingen worden afgestemd op de conditie van uw huid. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw wensen.

Na de reiniging volgt er een fruitzurenpeeling. Dit is een goede dieptereiniging en perfect als voorbehandeling op de SkinJet behandeling. Daarna beginnen we met de microdermabrasie. Met steriele kristallen worden de bovenste laagjes van de opperhuid verwijderd. 

De lymfedrainage is een pulserende massage, die er voor zorgt dat afvalstoffen in het gezicht getransporteerd worden naar de lymfebanen. De huid is nu heel toegankelijk, waardoor dieper in de huid werkstoffen kunnen worden ingesluisd. Dit gebeurt door middel van ultrasound, geluidsgolven.

Als laatste is er nog een heerlijk masker om de huid te kalmeren. Met de microneedling ZONDER naalden is na de 1e behandeling al duidelijk verschil merkbaar. Bij hardnekkige problemen is een kuur van 5 behandeling aan te bevelen. Huidverbetering op een natuurlijke manier!

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Dit is een beetje verschillend per persoon. Het hangt sterk af van de conditie van uw huid en uw wensen. Het kan éénmalig, om uw huid een goede boos te geven en te laten stralen. Bijvoorbeeld voor een speciaal moment.

Een andere optie is om het met 4/6 weken als onderhoud van uw huid te doen. Hiermee houdt u uw huid altijd in goede conditie en voorkomt u degeneratie. Niet onbelangrijk, want u heeft maar 1 huid!

Maar ook is het mogelijk om dit in kuurverband te doen. Speciaal bedoeld voor de aanpak van huidproblemen. Voor een goed resultaat adviseren wij  een kuur van minimaal 5 behandelingen. Hiermee is al vaak een goed  effect te merken,  waarmee u  tevreden kunt zijn. Wanneer u nog niet helemaal tevreden bent, kunt u een vervolgkuur doen.

De duur van een behandeling is afhankelijk van het behandelplan, welke vooraf met u wordt opgesteld. 

Hoeveel behandelingen mag u ondergaan?microneedling Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

U mag maximaal 2 kuren per jaar volgen. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen 1x per week of 1x per 2 weken. Indien het gewenste resultaat is behaald, kunt u het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Wanneer u nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat is het mogelijk om een vervolgtraject te bespreken. Daarbij kunt u denken aan het langzaam afbouwen van de behandelingen.

Hoe ziet uw huid eruit direct na de behandeling?

Het kan zijn dat uw huid er even lichtrood uitziet. Maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt door de doorbloeding. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen. Doordat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, gaat de huid vernieuwen. Het is echter zo mild, dat je het nauwelijks ziet.

Na de SkinJet behandeling.

Na de microneedling ZONDER naalden is uw huid heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Want de verzorging thuis is erg belangrijk. Ook kunt u nu producten gebruiken met een milde percentage fruitzuren. Dit is met name om het bereikte resultaat vast te houden en te verbeteren. Hierover krijgt u een advies tijdens uw behandeling.

Wat mag niet na de SkinJet behandeling?huidverbetering Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

Na de SkinJet behandeling is het niet raadzaam om de eerste 24 uur in de felle zon te gaan. De beschermlaag van uw huid heeft deze tijd echt nodig om volledig te herstellen.

Wanneer u dezelfde dag van de behandeling nog wilt sporten, is dit gewoon mogelijk. Er bestaat een kans dat uw gezicht er wat roder uitziet na het sporten. Dit komt doordat de behandeling er tevens op gericht is om de doorbloeding van uw huid te stimuleren.

Wanneer mag u geen SkinJet behandeling ondergaan?

U mag geen microdermabrasie ondergaan bij: moedervlekken, eczeem, psoriasis, huidontstekingen, koortslip, zonverbranding, vitamine A medicatie, rosacea, huidkanker, herpes, actinische keratose.

Heeft u vitamine A medicatie gebruikt? Dan moet u minimiaal 9  maanden gestopt zijn hiermee. Dit bekijken we allemaal samen tijdens het intake-gesprek.

Wilt u huidverbetering op een veilige en natuurlijke manier? Als huidcoach nodig ik u graag uit om hiermee kennis te maken.

 


overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png