Manicure en voetverzorging

 

Manicure 

Manicure is een onmisbare schakel voor mooie verzorgde handen. Manicure en nagelverzorging door Schoonheidssalon Adiva Skincare BreukelenManicure en nagelverzorging door Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen Uw handen zijn, net als uw gezicht,  uw visitekaartje. Zij zorgen voor een totaalplaatje als we het hebben over uiterlijke verzorging.

Uw handen worden dagelijks blootgesteld en veel gebruikt. Hierdoor wordt de conditie van uw handen en nagels verminderd. De manicure behandeling zorgt voor een goede oppepper en geeft uw handen weer een verzorgde uitstraling.

 

De manicure behandeling starten wij met een heerlijk, warm handbad. Een moment van ontspanning, waarbij ook de huid kalmeert.

Daarna zijn de nagels  aan de beurt. Bij de nagels worden de nagelriemen naar achter

geduwdShellac produkten Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen Manicure en Gellac door Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelenen licht ingemasseerd met een verzorgende nagelriemolie. Uw nagels worden vervolgens in een mooie vorm gevijld.

 

Een weldaad voor de handen is de ontspannende massage, die hierop volgt. De masssage stimuleert de doorbloeding en de massagecreme heeft een hydraterende en voedende werking en zal goed worden opgenomen door de huid.

Als finishing touch worden uw nagels ontvet en mooi afgelakt met een blanke lak.

Wilt u liever een kleurlak? Dat kan! Hierbij is een Shellac behandeling een absolute aanrader.

 

 

Manicure geeft je nagels een geweldige uitstraling !

 

 

Cosmetische voetverzorging

Manicure en voetverzorging door Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Manicure en voetverzorging door Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Heeft u geen directe problemen aan uw voeten maar wilt toch graag mooie verzorgde voeten?  Dan is cosmetische voetverzorging de oplossing.

Zodra het voorjaar begint komen de open schoenen tevoorschijn. Het is goed om dan de voeten weer eens onder de loep te nemen. In de winterperiode is hier weinig aandacht voor geweest. De voeten verdienen juist dan een goede oppepper.

In de daarop volgende maanden hebben de voeten veel te lijden, omdat zij worden blootgesteld en er veelvuldig op blote voeten wordt gelopen. Het is geen overbodige luxe om in deze periode de voeten goed te verzorgen.

Met de cosmetische voetverzorging worden de voeten en de nagels verzorgd.

De behandeling begint met een heerlijk, warm voetenbad.

Dit is een weldaad voor de voetenGellac en voetverzorging door Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen Manicure en voetverzorging door Schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen en zorgt al direct voor een ontspannen moment.

De behandeling van de nagels bestaat uit:  terugduwen van de nagelriemen, licht inmasseren van de nagelriemen met een verzorgende olie, knippen en vijlen van de nagels.

Een ontspannende massage van de voeten maakt de behandeling helemaal af. De masssage stimuleert de doorbloeding en de massagecreme heeft een hydraterende en voedende werking. Deze zal snel worden opgenomen door de huid.

Vervolgens worden de nagels ontvet en mooi afgelakt met een blanke lak.

Wilt u liever een kleurlak? De Shellac behandeling zorgt voor vele weken mooi resultaat!

 

 Er zijn ook pedicure behandelingen!


                                                    000      06-27011052 Adiva Skincare op Facebook

 

Naar overzicht van tarieven

 

Kijk hier voor leuke acties

 

Stuur een mailtjeachtergrond adiva aangepast