Manicure 

Manicure is een onmisbare schakel voor mooie verzorgde handen. Uw handen zijn, net als uw gezicht,  uw visitekaartje. Zij zorgen voor een totaalplaatje als we spreken over uiterlijke verzorging. Uw handen worden dagelijks blootgesteld en veel gebruikt. Hierdoor is er meer kans op vermindering van de conditie van uw handen en nagels. De manicure behandeling zorgt voor een goede oppepper en geeft uw handen weer een verzorgde uitstraling.De manicure behandeling starten wij met een heerlijk, warm handbad. Een moment van ontspanning, waarbij ook de huid kalmeert. Daarna zijn de nagels  aan de beurt. Bij de nagels zullen wij eerst de nagelriemen met beleid iets terugduwen. Vervolgens masseren wij de nagelriemen in met een verzorgende nagelriemolie. Dan zijn uw nagels aan de beurt om ze in een mooie vorm te vijlen.

Een weldaad voor de handen is de ontspannende massage, die hierop volgt. De masssage stimuleert de doorbloeding en de massagecreme heeft een hydraterende en voedende werking en zal goed worden opgenomen door de huid. Als finishing touch is het mooi om uw nagels een basislak te geven.

Wilt u liever een kleurlak? Dat kan! Hierbij is een gellak behandeling een absolute aanrader.

 

Manicure geeft je handen een verzorgde uitstraling !


Cosmetische voetverzorging

Heeft u geen directe problemen aan uw voeten maar wilt toch graag mooie verzorgde voeten?  Dan is cosmetische voetverzorging de oplossing. Zodra het voorjaar begint komen de open schoenen tevoorschijn. Het is goed om dan de voeten weer eens onder de loep te nemen. In de winterperiode is hier weinig aandacht voor geweest. De voeten verdienen juist dan een goede oppepper.

In de daarop volgende maanden hebben de voeten veel te lijden, omdat zij worden blootgesteld en er veelvuldig op blote voeten wordt gelopen. Het is geen overbodige luxe om in deze periode de voeten goed te verzorgen. Met de cosmetische voetverzorging worden de voeten en de nagels verzorgd.


De behandeling begint met een heerlijk, warm voetenbad. Dit is een weldaad voor de voeten  en zorgt al direct voor een ontspannen moment.

De behandeling van de nagels bestaat uit:  terugduwen van de nagelriemen, licht inmasseren van de nagelriemen met een verzorgende olie, knippen en vijlen van de nagels.

Een ontspannende massage van de voeten maakt de behandeling helemaal af. De masssage stimuleert de doorbloeding en de massagecreme heeft een hydraterende en voedende werking. Deze zal snel worden opgenomen door de huid.

Wilt u uw nagels echt laten shinen? De gellak behandeling zorgt voor vele weken mooi resultaat!

 

Er zijn ook pedicure behandelingen!overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png