schoonheidssalon Breukelen Adiva Skincare op Facebook

VOLG ADIVA SKINCARE!

Vind je het leuk om alle nieuwtjes, acties en recensies te volgen op social media?  Schoonheidssalon Adiva Skincare is ook te vinden op Facebook!

@SCHOONHEIDSSALONADIVASKINCARE


Adiva Skincare op Facebook schoonheidssalon Breukelen

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Eerst was dat alleen voor particulieren. Maar tegenwoordig ook voor bedrijven. De zakelijke pagina is pas later door Facebook in het leven geroepen.Vandaar dat Adiva Skincare 2 pagina’s heeft. Op @SCHOONHEIDSSALONADIVASKINCARE kun je de laatste ontwikkelingen goed volgen.

Er worden regelmatig events georganiseerd voor bv. Permanente Make-up. Ook heeft Adiva Skincare op Facebook vaak leuke aanbiedingen voor verschillende behandelingen. Met de Kerst behandelingen wordt er vaak flink uitgepakt. Zo’n behandeling is echt een feestje. Uiteraard is de salon ook in een gezellige Kerstsfeer. Klik op het logo en je wordt meteen doorgeschakeld naar Facebook. Je hoeft dan alleen maar “vind ik leuk” aan te klikken en zo blijf je op de hoogte.

RECENSIES ADIVA SKINCARE 

Wil je weten wat de klanten vinden van schoonheidssalon Adiva Skincare? Bekijk dan even onderstaande recensies. Deze zijn ook terug te vinden op FB. Ben je zelf klant en heb je nog geen recensie geplaatst? Het is leuk als je dit doet en wordt enorm gewaardeerd!

schoonheidssalon Breukelen Adiva Skincare op Facebook

schoonheidssalon Breukelen Adiva Skincare

schoonheidssalon Breukelen Adiva Skincare op Facebookschoonheidssalon Breukelen Adiva Skincare

schoonheidssalon Breukelen Adiva Skincare


overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png