Wat is permanente make-up?

Permanente make-up bij schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen is één van onze specialisaties. Dit is het aanbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid. Permanente make-up is het pigmenteren van wenkbrauwen, eyeliners en lippen. Een perfecte manier om bepaalde delen in het gezicht mooi te accentueren. 


Permanente make-up bij Adiva Skincare.

Op de huidige markt wordt veel gestunt met de behandelingen en prijzen. Het gezegde “goedkoop, is duur koop” gaat ook hierbij vaak op. Schoonheidssalon Adiva Skincare heeft inmiddels al ruim 10 jaar ervaring met permanente make-up. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, hygiene en optimale service. De specialistes zijn gediplomeerd, aangesloten bij de GG & GD, gebruiken geavanceerde apparatuur en volgen regelmatig trainingen.

De klanten, die bij ons een permanente make-up behandeling hebben gedaan, zijn er heel erg blij mee. Zij zijn tevens zeer tevreden met de werkwijze. Zij komen dan ook graag terug voor een opfrisbehandeling of een nieuwe behandeling.

Wenkbrauwen.

Wenkbrauwen zijn heel bepalend en kenmerkend voor het gezicht en de gezichtsuitdrukking. Heeft u (bijna) geen, of smalle wenkbrauwen, dan kan met de speciale hairstroke-techniek mooie, sprekende wenkbrauwen gecreëerd worden. Bij deze techniek lijken de wenkbrauwen echte haartjes te hebben. Het geeft een mooie, natuurlijke uitstraling.

Heeft u van nature wel wenkbrauwen, maar zijn ze te dun? Of moet de vorm van de wenkbrauwen wat gecorrigeerd worden? Een opvulling met schaduwtechniek zorgt voor een aanzienlijke verbetering. Bijvoorbeeld als je wat legere plekken in je wenkbrauwen hebt, maar verder wel voldoende haartjes en een goede vorm.

Kleurt u elke dag uw wenkbrauwen bij met een potlood of wenkbrauwpoeder en wilt u daarvan af? Dan is deze techniek de oplossing. Van hele lichte tot een volledige opvulling van de wenkbrauw. Het kan allemaal. Meestal met een heel natuurlijk resultaat, zodat zelfs van dichtbij vaak moeilijk het verschil te zien is.

Vooraf kijkt de specialiste samen met u naar de vorm en kleur. Dit moet passen bij de kleur van uw haar en huid. Uiteraard gaat dit natuurlijk helemaal in overleg met u. Na 3 tot 4 dagen is de permanente make-up al wat lichter. Omdat de huid niet in één keer alle pigmenten op kan nemen is een tweede behandeling nodig. De gebruikte pigmenten en apparatuur zijn volgens de laatste hygiëne normen goedgekeurd door de GG & GD.

Eyeliner.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Wimperverdichting; pigmentatie tussen de wimperhaartjes. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

Eyeliner; pigmentatie tussen de wimperhaartjes. Plus een extra een lijn net tegen de wimperrand aan.

Advanced eyeliner; een bredere eyeliner. Deze waaiert een stukje naar boven in de buitenooghoek. Daarmee wordt een wat dramatischer look gecreëerd.

Een goed aangebrachte eyeliner haalt de ogen naar voren, zelfs als ze van nature diep liggen. De permanente make-up kan in verschillende tinten worden aangebracht en het laat uw ogen spreken!

Lipliner.

 Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen, zodat deze symmetrisch ogen, is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Een lipliner in uw eigen kleur, die een vage lipcontour wat strakker en iets meer uitgesproken maakt, is hiervoor een hele mooie oplossing.

Tegenwoordig blijft het niet alleen bij een liplijn, maar kan de lip ook half of helemaal worden ingekleurd, zodat u geen make-up meer nodig heeft.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Er zijn vele redenen waarom iemand permanente make-up laat aanbrengen. Met name voor degenen die:

  •  moeite of weinig tijd hebben voor het aanbrengen van make-up
  • geen volle, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen hebben
  •  contactlenzen dragen
  • allergisch zijn voor make-up
  • veel aan sport doen
  • smalle lippen of vage lipcontouren hebben
  • altijd een perfect verzorgde uitstraling willen hebben
  • bijvoorbeeld een klein litteken hebben in de wenkbrauw
  • Alopecia Areata (pleksgewijze kaalheid) hebben
  • een chemokuur krijgen of hebben gehad

Hoe verloopt de PMU-behandeling?

Voordat de permanente make-up wordt aangebracht, is er eerst een intakegesprek. In dit gesprek komen uw wensen en mogelijkheden aan bod. Ook zijn er vragen met betrekking tot uw  gezondheidstoestand. Na de eerste behandeling volgt er een vervolgafspraak. Deze vindt plaats na ± 4 weken.

In deze tweede behandeling wordt tevens besproken of de vorm en kleur naar wens zijn. Direct na de behandeling is de kleur altijd een stuk donkerder. Ook komen er soms korstjes op de huid, maar door de natuurlijke afschilfering verdwijnen deze na een paar dagen. De gewenste kleur wordt dan zichtbaar.

Permanente make-up zit altijd goed en je ziet er altijd verzorgd uit!

 

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png