huidverbetering Breukelen schoonheidssalon Adiva SkincareWat is microdermabrasie? 

Huidcoach Wilma van Dijk van schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen heeft  al meer dan 10 jaar ervaring met microdermabrasie en legt u dit graag uit.

De huid wordt vacuüm gezogen, waarna micro-kristallen tegen de huid worden gespoten. Dit zijn steriele kristallen en zorgen ervoor dat de bovenste laagjes van de opperhuid worden verwijderd. De huid wordt hierdoor geprikkeld om nieuwe cellen aan te maken. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en volkomen veilig.  Het is niet pijnlijk en geven geen beschadigingen aan de huid. Op het apparaat zijn verschillende standen mogelijk. Hiermee wordt de druk ingesteld. Zodoende is het een nauwkeurige en gecontroleerde peeling. Huidverbetering op een natuurlijke manier!
 

Wat doet microdermabrasie met uw huid?microdermabrasie Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

De huid krijgt een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof. Pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen. Het zal er egaler en mooier uitzien.

Het is een perfecte peeling om een frissere en jongere huid te krijgen. Het is pijnloos en geeft direct resultaat. Testen bewijzen dat al na 1 behandeling een verbetering in de huidstructuur optreedt van 19,6%. 

Microdermabrasie behandeling.huidverbetering Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

De behandelingen worden afgestemd op de conditie van uw huid. Natuurlijk houden wij ook rekening met uw wensen.

Eerst vindt er een huidanalyse plaats. Daarna wordt er een behandelplan met u samen opgesteld. Voordat er met de microdermabrasie gestart wordt, vindt er eerst een goede dieptereiniging plaats. Om uw huid een optimale behandeling te geven is het mogelijk om de microdermabrasie uit te breiden met lymfedrainage en ultrasound. Hierover is meer informatie te vinden onder “Microneedling zonder naalden”. 

Het SkinJet Beauty Concept behandelt zowel de oppervlakte van uw huid als ook de dieper gelegen lagen. Zo kunnen problemen ook binnen in de huid worden behandeld.

microdermabrasie Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

Waarvoor is microdermabrasie geschikt?

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en toepasbaar voor:

 • fijne rimpels
 • onzuivere huid
 • huidveroudering
 • oppervlakkige pigmentvlekken
 • acne littekens (vlekjes)
 • rokershuid
 • grove poriën
 • grove huidstructuurhuidverbetering Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare
 • futloze huid

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Dit is een beetje verschillend per persoon. Het hangt ook sterk af van de conditie van uw huid. De microdermabrasie kan éénmalig. Een echte oppepper voor uw huid.

Maar ook is het mogelijk om dit in kuurverband te doen. Speciaal bedoeld voor de aanpak van huidproblemen. Voor een goed resultaat wordt een kuur van 5 behandelingen geadviseerd. Hiermee wordt vaak al een mooi effect bereikt, waarmee u tevreden kunt zijn. Wanneer u nog niet helemaal tevreden bent, kunt u een vervolgkuur doen.

U kunt het resultaat vasthouden door 1x per 4/6 weken een behandeling te laten uitvoeren. Het is goed om uw huid goed te onderhouden, want u heeft maar 1 huid!

De duur van een behandeling is afhankelijk van het behandelplan, welke vooraf met u wordt opgesteld. 

Hoeveel behandelingen mag u ondergaan?

U mag maximaal 2 kuren per jaar volgen. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen 1x per week of 1x per 2 weken. Indien het gewenste resultaat is behaald, kunt u het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Wanneer u nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat van de microdermabrasie, is het mogelijk om een vervolgtraject te bespreken. Een goede optie is om behandeling langzaam af te bouwen.  

Is microdermabrasie pijnlijk?

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door de apparatuur waarmee wij werken. Het apparaat is volkomen veilig. Het is voorzien van toetsen, waarmee de druk geregeld wordt. Hierdoor zijn er geen risico’s aanwezig. 

Hoe ziet uw huid eruit direct na de behandeling?

De behandeling wordt afgesloten met een kalmerend masker, verfrissende lotion en een hydraterende dagverzorging. Het kan zijn dat uw huid er toch even lichtrood uitziet. Maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes gaat schilferen. Doordat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, gaat de huid vernieuwen. Het is echter zo mild, dat je het nauwelijks ziet.

Wat na een microdermabrasie behandeling?

Uw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Want de verzorging thuis is erg belangrijk. Ook kunt u nu producten gebruiken met een milde percentage fruitzuren. Dit is met name om het bereikte resultaat vast te houden. Daarnaast kan de conditie van de huid nog verder verbeteren. Hierover krijgt u een advies tijdens uw behandeling.

Na een microdermabrasie behandeling is het niet raadzaam om de eerste 24 uur in de felle zon te gaan. De beschermlaag van uw huid heeft deze tijd echt nodig om volledig te herstellen.

Wanneer u dezelfde dag van de behandeling nog wilt sporten,huidverbetering Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare is dit gewoon mogelijk. Er bestaat een kans dat uw gezicht er wat roder uitziet na het sporten. Dit komt doordat de behandeling er tevens op gericht is om de doorbloeding van uw huid te stimuleren.

Contra-indicaties microdermabrasie.

U mag geen microdermabrasie ondergaan bij:

 • eczeem
 • moedervlekken
 • psoriasis
 • huidontstekingen
 • koortslip
 • zonverbranding
 • vitamine A medicatie 
 • rosacea
 • huidkanker
 • actieve acne
 • herpes
 • actinische keratose
 • Heeft u vitamine A medicatie gebruikt? Dan moet u minimiaal 9  maanden gestopt zijn hiermee. Dit bekijken we allemaal samen tijdens het intake-gesprek.

Is er verschil tussen een apparaat van een schoonheidsspecialist en huidtherapeut?

Nee, er is geen verschil tussen de apparaten al doen huidtherapeuten je dat graag beloven. De schoonheidsspecialist en huidtherapeut kopen bij dezelfde goede leveranciers hun apparaat in en krijgen beide dezelfde training.

Wij nodigen u graag uit om eens kennis te maken.

 

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png