Uw gezicht speelt een belangrijke rol bij een eerste indruk. Je kunt dus rustig stellen dat het uw visitekaartje is. Het is dan ook belangrijk dat u uw huid goed verzorgt. Persoonlijke verzorging is in deze moderne tijd beslist geen luxe, maar een normaal gebruik. Een stralende en gezonde huid geeft bovendien zelfvertrouwen.  U wilt er toch ook zo goed mogelijk uitzien?

Waarom is huidverzorging belangrijk?

Dagelijks stellen wij onze huid bloot aan zon, uitlaatgassen, schadelijke stoffen in de lucht en make-up. Daarnaast zijn er nog factoren zoals stress, verkeerde voeding, warmte verschillen,  medicatie, hormoonschommelingen die ook  kunnen leiden tot een onrustige huid.

Het is niet alleen belangrijk om uw huid goed te  reinigen, maar verzorging en bescherming is zeker ook een voorwaarde om de conditie van uw huid optimaal te houden.

Op zoek naar goede huidverzorging?

Met huidverzorging kunnen huidproblemen worden aangepakt,  maar door de verkeerde verzorging kunnen deze ook worden veroorzaakt. En dat – zo schatten wetenschappers – is in de ruime meerderheid van alle huidproblemen het geval.

Schoonheidssalon Adiva Skincare helpt u graag bij uw huidverzorging. Wij bieden u hiervoor verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een losse behandeling, maar een complete gezichtsbehandeling is een perfecte combinatie van huidverzorging en heerlijke ontspanning. Ook de ontspanning zorgt er voor dat uw huid tot rust komt  en de conditie van uw huid verbetert.

Welke behandeling is het beste voor huidverzorging?

Een aantal behandelingen hebben wij alvast voor u samengesteld met een speciale prijs. Lees hierover meer in de tarievenlijst. Kunt u toch niet helemaal vinden wat u zoekt? Geen probleem. Schoonheidssalon Adiva Skincare is flexibel, wij kunnen ook speciaal voor u een behandeling samenstellen. Alles is bespreekbaar.

Voorafgaand aan de behandeling doen wij eerst een huidanalyse. Vervolgens wordt de  behandeling en de produkten hierop afgestemd en houden wij uiteraard ook rekening met uw wensen. Tevens zullen wij u advies verstrekken voor de verzorging thuis.

Welk merk kunt u verwachten?

In de salon wordt gewerkt met de produkten van Medex. Medex heeft al 50 jaar ervaring in de beautybranche. Medex is  ISO-gecertificeerd en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.  De Professional-lijn, die wij gebruiken voor de huidverzorging, is van goede kwaliteit en vriendelijk geprijsd.

Wilt u anders? Dat kan, want er is veel meer verkrijgbaar. Er is een speciale lijn voor de gevoelige huid en een verzorgingslijn voor 100% natuurlijk. Er zijn ook twee luxe verzorgingslijnen voor het gezicht. Daarnaast zijn er nog hele specifieke lijnen voor acne, fruitzuren, lichaamsverzorging en make-up.

Uitgangspunten van MEDEX zijn:

– Zoveel mogelijk natuurlijke componenten

– Alle producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen

– Er wordt gebruik gemaakt van bestaande en nieuwe medische en biochemische kennis

– Geen toevoegingen van kleur- en geurstoffen, tenzij strikt noodzakelijk

– Van de werkzame componenten wordt alleen de meest effectieve vorm en combinatie gebruikt

– De producten worden niet getest op dieren
Schoonheidssalon Adiva Skincare laat uw huid stralen!

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png