Wilt u even heerlijk relaxen? 

Dat kan! Massage Breukelen Adiva Skincare biedt u verschillende massages aan. De sfeervolle salon is een rustige omgeving. Waar bij sauna’s op de klok gewerkt wordt, nemen wij graag de tijd voor u. Tijdens uw bezoek is er relaxte muziek in de salon. Dit zorgt ervoor, dat u zich al meteen ontspant. Wij creëren graag een fijne sfeer!


Ontspanningsmassage.Massage Breukelen Adiva Skincare

De ontspanningsmassage brengt lichaam en geest in harmonie. Massage Breukelen Adiva Skincare is perfect om te onthaasten. Deze lichaamsmassage werkt stress verminderend. De massage zorgt voor stimulatie van de bloedsomloop. De overbelaste spieren krijgen dan een betere doorbloeding. De ontspanning in uw spieren zult u snel ervaren. De massage is een mix van klassieke massage, bindweefselmassage en drukpuntenmassage.

Het gebruik van geurende massage oliën en de rustgevende achtergrondmuziek laat alle opgebouwde stress al binnen enkele minuten verdwijnen. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u beter in uw vel zit. De ontspanningsmassages zijn al mogelijk vanaf 30 minuten. Wij nodigen u graag uit om eens een heerlijk verwenmoment te boeken.

Hotstone massage.

Massage geeft een goede ontspanning. Sinds dat de mens op aarde is, worden hiervoor ook stenen gebruikt als gereedschap of als hulpmiddel. De oude Grieken en Romeinen gebruikten al warme stenen voor massage. Dit gebeurde het eerst in hun badhuizen. Het bleek goed te helpen bij spierpijn, ongemakken en kwetsuren.

De Inca’s, indianen en Maöries gebruikten de hotstones om ziektes en aandoeningen te voorkomen. Zo ook in de Oosterse cultuur. Ze plaatsten de warme stenen op acupunctuur punten en streken over de meridianen.

Hotstone massage bij Adiva Skincare.

Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met hoMassage Breukelen Adiva Skincaretstone massage. Bij de hotstone massage van Adiva Skincare zijn er ook momenten voor manuele massage. Je krijgt hierdoor een goed beeld  van waar eventuele blokkades zich bevinden. De hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Het zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand glad gepolijst zijn. De compacte stenen zijn rijk aan ijzer en magnesium.

Door de combinatie van warmte en beweging kan er een beter effect bereikt worden in het spierweefsel. Het draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.  Het helpt om afvalstoffen af te voeren en het lichaam te ontgiften. Tevens wordt de werking van de organen gestimuleerd. Het eindresultaat is een betere balans van lichaam en geest.

Indicaties hotstone massage.

De hotstone massage is met name geschikt voor of bij:

– spanningen/stress – spierproblemenMassage Breukelen Adiva Skincare

– fibromyalgie

– gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose (mits niet ontstoken)

– spijsverteringsproblemen 

– slechte doorbloeding

–  maar ook bovenal voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstone massage

Kruidenstempel massageMassage schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Kruidenstempel massage is een ontspannende massage. Vooral de combinatie van warmte  en werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden hebben een ontspannende en reinigende werking op de huid en spieren.

Ze activeren de bloedcirculatie en maken de spieren soepeler. Het lichaam gaat hierdoor beter functioneren. De kruiden hebben tevens een verzorgend effect op de huid.  Zeker in periodes dat de huid droger is, geeft dit een perfecte boost.

Sport massage – goed voor iedereen!

De naam sportmassage doet de indruk wekken dat het speciaal is voor mensen die sporten. Maar ook in het dagelijks wordt ons lichaam zwaar belast. Stress en werkdruk is voor iedereen wel herkenbaar.

Sportmassage hoort bij een gezonde levensstijl en het beter zorgen voor het eigen lichaam. Het is een uitstekend middel om de belasting op te vangen en is doeltreffend op verschillend manieren.

Keuze sportmassage.

Preventief: sportmassage vermindert vermoeidheidsverschijnselen. Meestal ontstaan deze klachten na lichamelijke inspanning. Pijn of kramp ontstaan door overbelasting van de spieren. Met sportmassage masseer je de afvalstoffen uit de spieren. Dit voorkomt het verergeren van de klachten.

Voorbereidend: sportmassage wordt ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming up.

Herstellend: sportmassage is zeer effectief bij vastzittende spieren. Wanneer de spieren zwaar overlast zijn, ontstaan er knopen in de spieren. Soms is het voor het lichaam dan niet meer mogelijk om dit zelf te herstellen. 

Ook na inspanning van een sportprestatie is sportmassage een goed middel om het lichaam te helpen om herstellen.

Noodzakelijke kennis.

Sportmassage beschikt over een aantal doelstellingen welke gelijk zijn aan die van andere massagetechnieken. Het is bij sportmassage vooral van belang om te beschikken over een gedegen kennis van de anatomie en fysiologie, met name de spieren en het skelet. 

Wanneer je deze systemen begrijpt, weet je op welke manier je het beste effect bereikt.  Sportmassage is vaak een wezenlijk deel van het trainingsprogramma van de sporter. Dit is natuurlijk voor niet-sporters ook zeker goed.

Bij sportblessures is het  noodzakelijk om voorafgaand aan de massage een functie-onderzoek van spieren en gewrichten te doen.  Het is tevens mogelijk om, in geval van blessurebegeleiding, tapes / bandages aan te leggen. De sportmassage bij massage Adiva Skincare Breukelen wordt uitgevoerd door René van Dijk. Hij is gediplomeerd sportmasseur en tevens in het bezit van het diploma EHBSO (Eerste Hulp Bij Sport Ongelukken) en reanimatie diploma. 

Sportmassage helpt bij herstel van het lichaam!

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png