Anti-aging behandeling


Natuurlijke huidveroudering kun je niet tegenhouden, maar wel vertragen. Onze anti-aging concept is puur! Geen botox of fillers, maar een natuurlijke power treatment, een push up voor je gezicht. Met dit concept gaan we meer de diepte in en de onderliggende lagen aanpakken. De behandeling is gebaseerd op het activeren van de doorbloeding,
 stimuleren van aanmaak van collageen en elastine en verstevigen van onderliggende weefsel.

Deze behandeling is geschikt voor iedere leeftijd, dus ook op jongere leeftijd al. Op die manier werk je preventief en zorg je voor een goede conditie van je huid. Hoe eerder je ermee start, hoe langer je kunt genieten van een mooie huid.

Wat is huidveroudering?

Naarmate de huid ouder wordt, verloopt de celdeling trager. De verouderende huid doet er langer over om een nieuwe cel aan het huidoppervlak te krijgen dan de jongere huid. Daardoor kan de huid dof en vaal ogen. Door vermindering en verbrokkeling van de elastinevezels verliest de huid zijn elasticiteit. De verouderende huid verslapt en krijgt rimpels. De vermindering en afname van de werking van de talgklieren veroorzaakt een droge huid.

Twee soorten huidveroudering

Er bestaan twee soorten van huidveroudering:
– intrinsieke huidveroudering
– extrinsieke huidveroudering

Intrinsieke huidveroudering is de natuurlijke huidveroudering en wordt veroorzaakt door onze genen. Intrinsieke huidveroudering geeft ons fijne rimpeltjes, een drogere en dunnere huid, minder vet en botmassa waardoor het gezicht wat gaat invallen.

Extrinsieke huidveroudering wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf. Deze vorm van huidveroudering zorgt voor de vale, dikke, stugge (bijna leerachtige) huid met pigmentvlekken en diepe rimpels. Naast de zon zijn roken, chronische irritatie door bijvoorbeeld verkeerd cosmeticagebruik, je mimiek (fronsrimpels) en alcoholgebruik de belangrijkste oorzaken. Extrinsieke huidveroudering treedt veel eerder op dan intrinsieke huidveroudering en maakt een belangrijk deel uit van het verouderingsproces.

Anti-aging- natuurlijke huidverbetering

Natuurlijke huidveroudering kun je niet tegenhouden, maar wel vertragen met onze anti-aging behandeling. Deze behandeling is een echte power boost. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De bindweefselmassage pakt ook de onderliggende spieren van je gezicht flink aan, waardoor jouw gezicht haar stevigheid weer terug krijgt. Het resultaat is een stralende, volle huid met een natuurlijke uitstraling.

Anti-aging behandeling

Fase 1.

Om een optimaal effect van de essentiele werkstoffen te hebben, gaan wij eerst de huid ontvankelijk maken. Dit doen wij in in 3 stappen, zodat ook in de diepere huidlagen een proces op gang komt.

“Herbs Repair” kruiden is een biologische peeling. De kruiden zorgen voor een milde scrub aan de oppervlakte van de huid. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd. De peeling heeft tevens een diepe werking tot in de onderhuid. Hiermee wordt er een proces op gang gebracht waarbij de huid wordt aangezet tot aanmaak van de essentiële huideiwitten collageen en elastine. Maar ook de aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleerd.

De combinatie met “Hycid 10% Fruitzuurpeeling” zorgt voor een positieve beïnvloeding van probleemhuid en verouderde huid. Het stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Dit is een peeling met 100% natuurlijke fruitzuren en bevat Melkzuur, Citroenzuur en Wijnsteenzuur.

Fase 2.

Mask Ranimee – met warmte effect! Vitaliserend masker met essentiële olie van munt en limoen en vitamine E.

De microcirculatie in de huid wordt verhoogd. Een betere doorbloeding zorgt voor meer activiteit in de huid. Het heeft een positieve invloed op de cellen en spieren. Tevens zorgt dit voor een betere afvoering van  afvalstoffen. Hierdoor kunnen de werkstoffen na het masker beter door de huid worden opgenomen. Een anti-aging masker, welke een herstellende werking heeft op collageen, elastine en fijne lijntjes/rimpels.

Fase 3.

Elixer hyaluronzuur Essence de Beaute – voor optimale hydratatie en huidverjonging.  Het is een krachtig extract van kruiden, planten met een geneeskrachtige of wonderdadige uitwerking. Het geeft de huid etherische voeding door o.a. Hyaluronzuur, Vitamine B5 en Magnesium. Daarnaast bevat het tevens het anti-aging oligo-peptide, dat zorgt voor de huidelasticiteit.

Fase 4.

Bindweefselmassage gezicht  (30  minuten)

Niet alleen de cellen en de spieren hebben aandacht nodig, ook het bindweefsel speelt een belangrijke rol in ons gezicht. Naar mate we ouder worden, verslapt dit weefsel vaak. Maar ook zien wij dat er andere oorzaken zijn, waardoor onze huid ineens achteruit gaat. Stress, ziekte, zorgen kunnen ervoor zorgen dat de huid tekent.

Een bindweefselmassage is topsport voor de huid! Het is een intensieve massagetechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van stevige knijp- en roltechnieken. Deze massage is zeer effectief en erg populair op dit moment.

Wat maakt het nou zo populair?

  • 100% natuurlijk   
  • Je gezicht leeft weer helemaal op
  • Snel resultaat
  • Betaalbaar

Ook hierbij is alles gericht op het herstelvermogen van de huid: activeren van de doorbloeding in het bindweefsel. Maar het heeft meteen ook weer invloed op de gezichtsspieren. Rimpeltjes worden minder zichtbaar en uw gezicht krijgt meer volume. De huid wordt voller en steviger en krijgt hierdoor een jonger aanzien.

Verder is het ook mogelijk om de bindweefselmassage los te boeken of in kuurverband. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 5 massages geadviseerd met een interval van 2 weken.

Fase 5.

Dit is de cooling down fase en hierbij sluiten wij de behandeling af met een pH-herstellende lotion en een beschermende dagverzorging. Het gezicht voelt hierna heerlijk “rozig”. Het is duidelijk voelbaar dat het proces van huidverjonging geactiveerd is.

Een uitstekende anti-aging behandeling! Voor een optimaal resultaat zijn 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken.

In deze natuurlijke anti-aging behandeling worden de volgende werkstoffen gebruikt:

  • Citroenmelisse / pepermunt / heermoes
  • Essentiële oliēn (aromatherapie) 
  • Vitamine B5, magnesium, oligopeptide (anti-ageing)
  • Calendula, vitamine E
Medex 100% natuurlijk,  ISO gecerticifeerd, dierproefvrij. 

Om deze behandeling te ondersteunen, kunt u thuis met de produkten van Medex een optimaal effect bereiken. De serum repair therapie is een stootkuur voor thuisgebruik. Maar Medex heeft nog veel meer mooie produkten, die van bijzonder goede kwaliteit zijn en betaalbaar!

 

 

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png