Adiva Skincare

Impressie schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

 

 

Welkom bij schoonheidssalon Adiva Skincare!

 

Schoonheidssalon Adiva Skincare onderscheidt zich door een persoonlijke benadering. Met zorg en echte service als uitgangspunt.

Sinds 31 oktober 2005 is schoonheidssalon Adiva Skincare gevestigd aan de Orttswarande 9 te Breukelen. Dit is achter Winkelcentrum Noord, waar ruime en gratis parkeergelegenheid aanwezig is.

De salon bevindt zich op de begane grond, waardoor het tevens goed toegankelijk is voor mensen die minder mobiel zijn. Het is mooi en sfeervol ingericht, waarbij een oase van rust al direct zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel.

In de salon wordt gewerkt met moderne apparatuur, waardoor het mogelijk is om alle behandelingen optimaal te kunnen uitvoeren. Zo is ook de behandelstoel volledig elektrisch en zeer comfortabel.

Schoonheidssalon Adiva Skincare biedt u een verscheidenheid aan behandelingen.
Cadeaubon van Adiva SkincareNaast de reguliere behandelingen hebben wij ook diverse specialisaties, wat u van een allround schoonheidsspecialiste mag verwachten.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende behandelingen:

microdermabrasie

acne behandeling

pedicure behandeling

shellac behandeling

hotstone massage

Tevens zijn er een aantal specialistes, waarmee wij een goede samenwerking hebben. Op dit moment worden er hierdoor ook behandelingen voor permanente make-up en sportmassage uitgevoerd.

Door ruime ervaring en vakkennis kunnen wij u kwaliteit leveren. Om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen worden er regelmatig trainingen gevolgd, waardoor er weer nieuwe behandelingen aangeboden kunnen worden. Deze vindt u op de Actiepagina onder "Adiva".

Bij schoonheidssalon Adiva Skincare staat persoonlijke benadering en ontspanning voorop. Er wordt veel aandacht en zorg besteed aan uw huid, want wij nemen graag alle tijd voor u.

Voor iedere behandeling vindt er een huidanalyse plaats, omdat de conditie van uw huid altijd kan veranderen.

Uw huid staat onder invloed van veel factoren. Aan de hand van deze huidanalyse en gelet op uw wensen wordt in overleg met u de behandeling samengesteld.

Bij schoonheidssalon Adiva Skincare  bent u in goede handen!

 

 

 


                                                    000      06-27011052 Adiva Skincare op Facebook

 

Naar overzicht van tarieven

 

Kijk hier voor leuke acties

 

Stuur een mailtjeachtergrond adiva aangepast