Natuurlijke huidverbetering – Anti-aging

Wanneer een mens ouder wordt, verandert de huid. De huid wordt slapper, gaat rimpels en plooien vertonen en er kunnen onregelmatigheden en kleurveranderingen ontstaan. Behalve het natuurlijke verouderingsproces bestaat ook de extra snelle huidveroudering door overmatige blootstelling aan zonlicht.

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid tekenen van veroudering te vertonen. In de loop van de jaren nemen de kenmerken van veroudering steeds verder toe.

 

Wat is huidveroudering?

Naarmate de huid ouder wordt, verloopt de celdeling trager. De verouderende huid doet er langer over om een nieuwe cel aan het huidoppervlak te krijgen dan de jongere huid. Daardoor kan de huid dof en vaal ogen. Door vermindering en verbrokkeling van de elastinevezels verliest de huid zijn elasticiteit. De verouderende huid verslapt en krijgt rimpels. De vermindering en afname van de werking van de talgklieren veroorzaakt een droge huid.

Twee soorten huidveroudering

Er bestaan twee soorten van huidveroudering:
– intrinsieke huidveroudering
– extrinsieke huidveroudering

Intrinsieke huidveroudering is de natuurlijke huidveroudering en wordt veroorzaakt door onze genen. Intrinsieke huidveroudering geeft ons fijne rimpeltjes, een drogere en dunnere huid, minder vet en botmassa waardoor het gezicht wat gaat invallen.

Extrinsieke huidveroudering wordt veroorzaakt door invloeden van buitenaf. Extrinsieke huidveroudering zorgt voor de vale, dikke, stugge (bijna leerachtige) huid met pigmentvlekken en diepe rimpels. Naast de zon zijn roken, chronische irritatie door bijvoorbeeld verkeerd cosmeticagebruik, je mimiek (fronsrimpels) en alcoholgebruik de belangrijkste oorzaken. Extrinsieke huidveroudering treedt veel eerder op dan intrinsieke huidveroudering en maakt een veel belangrijker deel uit van het verouderingsproces.

Natuurlijke huidverbetering – Anti-aging

Natuurlijke huidveroudering kun je niet tegenhouden, maar wel vertragen met onze natuurlijke huidverbetering anti-aging behandeling. Deze behandeling is een echte power boost. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De bindweefselmassage pakt ook de onderliggende spieren van je gezicht flink aan, waardoor jouw gezicht haar stevigheid weer terug krijgt. Het resultaat is een stralende, volle huid met een natuurlijke uitstraling.

De behandeling

Fase 1.

Om een optimaal effect van de essentiele werkstoffen te hebben, gaan wij eerst de huid ontvankelijk maken. Dit doen wij in in 3 stappen, zodat ook in de diepere huidlagen een proces op gang komt.

“Herbs Repair” kruiden is een dieptereiniging met de biologische kruiden. Deze peeling heeft een diepe werking tot in de onderhuid. Naast de herstellende werking is er een blijvend resultaat, doordat de huid wordt aangezet tot de aanmaak van de essentiële huideiwitten collageen en elastine, maar ook de aanmaak van hyaluronzuur.

De combinatie met “Hycid 10% Fruitzuurpeeling” zorgt voor een een positieve beïnvloeding van probleemhuid en verouderde huid. Het stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Dit is een peeling met 100% natuurlijke fruitzuren en bevat Melkzuur, Citroenzuur en Wijnsteenzuur.

Fase 2.

Mask Ranimee – met warmte effect! Vitaliserend masker met essentiële olie van munt en limoen en vitamine E.

De microcirculatie in de huid wordt verhoogd. Een betere doorbloeding zorgt voor meer activiteit in de huid. Het heeft een positieve invloed op de cellen en spieren. Tevens zorgt dit voor een betere afvoering van  afvalstoffen. Hierdoor kunnen de werkstoffen na het masker beter door de huid worden opgenomen. Een anti-aging masker, welke een herstellende werking heeft op collageen, elastine en fijne lijntjes/rimpels.

Fase 3.

Elixer hyaluronzuur Essence de Beaute – voor optimale hydratatie en huidverjonging.  Het is een krachtig extract van kruiden, planten met een geneeskrachtige of wonderdadige uitwerking. Het geeft de huid etherische voeding door o.a. Hyaluronzuur, Vitamine B5 en Magnesium. Daarnaast bevat het tevens het anti-aging oligo-peptide, dat zorgt voor de huidelasticiteit.

Fase 4.

Bindweefselmassage gezicht.

Een bindweefselmassage is topsport voor de huid! Het is een intensieve massagetechniek, waarbij gebruik gemaakt wordt van stevige knijp- en roltechnieken. De behandeling is gericht op het herstelvermogen van de huid. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd.

De massage zorgt tevens voor een betere doorbloeding van de gezichtsspieren. Hierdoor wordt het proces van celvernieuwing geactiveerd en verbetert de huidstructuur. Rimpeltjes worden minder zichtbaar en uw gezicht krijgt meer volume. De huid oogt  voller en steviger. Hierdoor krijgt de huid een jonger aanzien.

Fase 5.

Dit is de cooling down fase en hierbij sluiten wij de behandeling af met een pH-herstellende lotion en een beschermende dagverzorging. Het gezicht voelt hierna heerlijk “rozig”. Het is duidelijk voelbaar dat het proces van huidverjonging geactiveerd is.

Een uitstekende anti-aging behandeling! Voor een optimaal resultaat zijn 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken.

In deze natuurlijke anti-aging behandeling worden de volgende werkstoffen gebruikt:

Werkstoffen:

Citroenmelisse / pepermunt / heermoes

Essentiële oliēn (aromatherapie)

Vitamine B5, magnesium, oligopeptide (anti-ageing)

Calendula, vitamine E

Medex 100% natuurlijk, ISO gecerticifeerd, dierproefvrij. 

Om deze behandeling te ondersteunen, kunt u thuis met de produkten van Medex een optimaal effect bereiken. De serum repair therapie is een stootkuur voor thuisgebruik. Maar Medex heeft nog veel meer mooie produkten, die van bijzonder goede kwaliteit zijn en betaalbaar!

 

 

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png