Wilt u ook mooie verzorgde nagels?

Gellak is voor veel vrouwen tegenwoordig belangrijk in de uiterlijke verzorging. Iedere moderne vrouw wil graag mooie verzorgde nagels. Dit maakt uw look ook helemaal af. Het heeft als voordeel dat uw nagels voor een langere tijd mooi blijven in vergelijking met de gewone nagellak. Een absolute musthave!

Zowel de handen als de voeten krijgen een mooie uitstraling met gellak. Ideaal voor de vakantieperiode.

 

 

Gellak van Pink Gellac.gellak van Pink Gellac

De trend van dit moment – the next generation!

Een van de meest bekende merken in gellak is Pink Gellac. Deze gellak van hoge kwaliteit heeft meer dan 150 kleuren. Iedere 3 tot 4 maanden wordt er een nieuwe collectie geïntroduceerd met nieuwe kleuren gebaseerd op de laatste beauty en fashiontrends. 

Pink Gellac is op dit moment enorm in ontwikkeling en razend populair. Wanneer je op Google gaat zoeken, vind je alleen maar positieve blogs en enthousiaste mensen. Het is een revolutionair merk en is nog meer gericht op betere hechting en verbetering van de conditie van de nagel, zoals de allernieuwste rubber base. Deze geeft extra  versteviging bij kwetsbare en broze nagels.

Gellak handen en voeten

Voordelen:

  • LED lamp: een snellere en betere uitharding.
  • Meer keuze in produkten voor betere hechting.
  • Meer keuze in trendy creaties, zoals holographics, shimmering pearls of een matte topcoat.
  • Meer mogelijkheden in nail care.

Pedicure en gellak.

Van pas gelakte teennagels wordt iedereen blij. Wat minder fijn is, is wanneer je de salon uitstapt en je nagellak al meteen beschadigd raakt. Met gewone nagellak loop je dat risico, omdat het te weinig tijd heeft gehad om goed uit te harden. Gewone nagellak wordt ook snVerzorgingsprodukten gellakeller dof, zeker wanneer je een dagje op het strand bent geweest.

Afbladderende lak, gechipte nagellak en krassen op je mooie laklaag is compleet verleden tijd met een gellak pedicure.

Op de tenen kun je van de gellak wel 6 tot 8 weken plezier hebben. Je teennagels groeien een stuk langzamer dan je vingernagels en daarom is gellak de ideale oplossing voor iedereen die op vakantie gaat.

GOED OM TE WETEN

  • Een behandeling met gellak is niet schadelijk voor de nagels.
  • Gellak verwijder je met een speciale removerset. Doe je dit niet, dan kun je je nagels behoorlijk beschadigen. Ook kun je dit natuurlijk laten doen door de specialist.
  • Is er toch een stukje dat loslaat of beschadigd is? Ga er dan niet aan trekken, want dan wordt het vaakGellak voeten erger. Probeer dit wat te vijlen, zodat het glad is. Eventueel kun je proberen om dit vast te zetten met een blanke topcoat.
  • Heb je toch beschadigde nagels? Er zijn speciale nailcare produkten om je nagels zo snel mogelijk te herstellen.
  • Wanneer je last hebt van een schimmelnagel, dan is het beter om geen gellak aan te brengen. De conditie van de nagels wordt dan nog slechter.
  • Vind jij een gellak pedicure duur? Denk dan aan de tijd en moeite die je ermee bespaart. Bovendien is het goedkoper dan kunstnagels en biedt het ook een beschermende en verstevigende laag voor je nagels. Je nagels kunnen met gellak mooi doorgroeien.

 

 

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png