Make up

Make-up en bruidsmake-up moeten bij u passen.

 

Make-up en bruidsmake-up zijn  erg belangrijk voor een een perfecte uitstraling. De moderne vrouw besteedt, om er goed uit te zien, graag wat extra aandacht aan zichzelf.  Bij schoonheidssalon Adiva Skincare wordt de make-up en bruidsmake-up gebruikt van het merk Medex "Elégance Raffinée". Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de vrouwelijke charme beter tot uiting te laten komen. Wanneer u de juiste make-up gebruikt, zal dit zorgen voor een perfecte uitstraling en . . .  voelt u zich zelfverzekerd.

Het kiezen van make-up is, net als het kiezen van kleding, heel persoonlijk. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen. Elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk hier tijd aan te besteden. Als u zich hierin herkent dan is een persoonlijk make-up advies zeker interessant voor u.

Een nieuwe coupe, haarkleur of kledingstijl? Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe make-up 'look' bij! Vaak doe je iedere dag dezelfde make-up routine, waardoor je soms wat blijft 'hangen' in dezelfde manier van opmaken. Doorbreek deze gedachte en laat u en uw omgeving eens verrassen door een andere look. Schoonheidssalon Adiva Skincare helpt u graag hierbij.

Een persoonlijke make-up advies duurt ongeveer 45 minuten. U zult versteld staan van het resultaat!

visagie        mascara Medex        make-up en bruidsmake-up schoonheidssalon Adiva Skincare        make-up schoonheidssalon Adiva Skincare        visagie bij schoonheidssalon Adiva Skincare

 

Bruidsmake-up

Ook op je trouwdag is het belangrijk om make-up te dragen die jou laat stralen. Een bruidsmake-up is anders dan een gewone make-up, omdat het de hele dag goed moet zitten en het mag o.a. niet teveel glimmen i.v.m. foto's maken. Het is belangrijk om een make-up te kiezen waar je jezelf lekker bij voelt.

mooie bruidsmake-up bij schoonheidssalon Adiva Skincare     bruidsmake-up schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen     bruidsmake-up schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen     bruidsmake-up schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen     bruidsmake-up schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

Proefmake-up

Het beste kun je 4 tot 6 weken voor de bruiloft een afspraak maken voor een proef make-up. Die laatste weken voor de bruiloft heb je immers al genoeg te doen. Als je weet dat je er op de grote dag stralend uit zult zien, is dat een zorg minder. Een proef make-up aanbrengen duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Van tevoren worden de wensen van de bruid en een aantal andere belangrijke zaken  besproken. Wanneer de make-up helemaal perfect is, wordt genoteerd welke producten (kleuren) zijn gebruikt, zodat op de grote dag vast staat welke make-up bij jou gebruikt is en jou deze dag laat stralen!

 

En dan ..., de grote dag!

Tijdens de proefmake-up wordt er afgesproken waar en hoe laat je word opgemaakt. Plan minimaal 1 uur voor de make-up. Voordat de make-up wordt aangebracht, wordt er een serum op de huid ingemasseerd die ervoor zorgt, dat de make-up langer mooi blijft. Eventueel kunnen familieleden/vriendinnen ook worden  opgemaakt. Zo straalt iedereen op jouw grote dag.

Het is mogelijk om een speciaal arrangement samen te stellen. Want voor deze zeer speciale dag wil iedereen er op z’n mooist uitzien.

De make-up ziet er perfect uit wanneer vooraf ook het gezicht een goede behandeling heeft gehad, de wenkbrauwen mooi in vorm zijn, evt. overtollige haren worden verwijderd enz.

En dan je handen? Wanneer de trouwring wordt omgeschoven, wil je toch mooie handen laten zien. Een manicure zorgt ervoor dat je handen in topconditie zijn en wanneer de nagels mooi gelakt zijn, zien de handen er perfect uit. Wil je het helemaal goed doen, dan is de Shellac behandeling voor de nagels het allermooiste. De nagels hebben een  super mooie glans en blijft 14 dagen goed zitten. Meer informatie over de Shellac vind je onder "handen en voeten".

Natuurlijk zijn ook andere behandelingen extra mogelijk, bijvoorbeeld harsen van de benen. Heerlijk voor als je op huwelijksreis gaat. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ongewenste haren.

 

Adiva Skincare helpt u graag bij deze feestdag!

 


                                                    000      06-27011052 Adiva Skincare op Facebook

 

Naar overzicht van tarieven

 

Kijk hier voor leuke acties

 

Stuur een mailtjeachtergrond adiva aangepast