Make-up schoonheidssalon Breukelen Adiva Skincare
Make-up moet bij u passen!

Make-up en bruidsmake-up zijn  erg belangrijk voor een een perfecte uitstraling. De moderne vrouw besteedt, om er goed uit te zien, graag wat extra aandacht aan zichzelf.  Het kiezen van make-up is, net als het kiezen van kleding, heel persoonlijk. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen. Elk gezicht is immers uniek. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk hier tijd aan te besteden. Als u zich hierin herkent dan is een persoonlijk advies zeker interessant voor u.


Een nieuwe coupe, haarkleur of kledingstijl? Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe make-up ‘look’ bij!Make-up Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare Vaak doe je iedere dag dezelfde make-up routine, waardoor je soms wat blijft ‘hangen’ in dezelfde manier van opmaken. Doorbreek deze gedachte en laat u en uw omgeving eens verrassen door een andere look. Schoonheidssalon Adiva Skincare helpt u graag hierbij.

Bij schoonheidssalon Adiva Skincare wordt de make-up en bruidsmake-up gebruikt van het merk Medex “Elégance Raffinée”. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de vrouwelijke charme beter tot uiting te laten komen. Wanneer u de juiste make-up gebruikt, zal dit zorgen voor een perfecte uitstraling en . . .  voelt u zich zelfverzekerd.

Een persoonlijke make-up advies duurt ongeveer 45 minuten. U zult versteld staan van het resultaat!

Bruidsmake-up

Make-up voor de bruid Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

Ook op je trouwdag is het belangrijk om make-up te dragen die jou laat stralen. Een bruidsmake-up is anders dan een gewone make-up, omdat het de hele dag goed moet zitten en het mag o.a. niet teveel glimmen i.v.m. foto’s maken. Het is belangrijk om een make-up te kiezen waar je jezelf lekker bij voelt.

Proef make-up 

Het beste kun je 4 tot 6 weken voor de bruiloft een afspraak maken voor een proef make-up. Die laatste weken voor de bruiloft heb je immers al genoeg te doen. Als je weet dat je er op de grote dag stralend uit zult zien, is dat een zorg minder. Een proefsessie duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur. Van tevoren worden de wensen van de bruid en een aantal andere belangrijke zaken  besproken. Wanneer de make-up helemaal perfect is, wordt genoteerd welke producten (kleuren) zijn gebruikt, zodat op de grote dag vast staat welke make-up bij jou gebruikt is en jou deze dag laat stralen! 

Visagie Breukelen schoonheidssalon Adiva SkincareEn dan …, de grote dag!

Tijdens de proefsessie wordt er afgesproken waar en hoe laat je word opgemaakt. Plan hiervoor minimaal 1 uur in. Voordat de make-up wordt aangebracht, wordt er een serum op de huid ingemasseerd die ervoor zorgt, dat alles langer mooi blijft. Eventueel kunnen familieleden/vriendinnen ook worden  opgemaakt. Zo straalt iedereen op jouw grote dag.

Het is mogelijk om een speciaal arrangement samen te stellen. Want voor deze zeer speciale dag wil iedereen er op z’n mooist uitzien.

U ziet er helemaal perfect uit wanneer vooraf ook het gezicht een goede behandeling heeft gehad, de wenkbrauwen mooi in vorm zijn, eventuele overtollige haren worden verwijderd enz.

En dan je handen? Wanneer de trouwring wordt omgeschoven, wil je toch mooie handen laten zien.Bruids make-up schoonheidssalon Breukelen Adiva Skincare Een manicure zorgt ervoor dat je handen in topconditie zijn en wanneer de nagels mooi gelakt zijn, zien de handen er perfect uit. Wil je het helemaal goed doen, dan is de Shellac behandeling voor de nagels het allermooiste. De nagels hebben een  super mooie glans en blijft 14 dagen goed zitten. Meer informatie over de Shellac vind je onder “handen en voeten”.

Natuurlijk zijn ook andere behandelingen extra mogelijk, bijvoorbeeld harsen van de benen. Heerlijk voor als je op huwelijksreis gaat. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over ongewenste haren.

Adiva Skincare helpt u graag bij deze feestdag!

                                                    

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png