Lichaamsbehandelingen

ALLE LICHAAMSBEHANDELINGEN OP EEN RIJTJE.

Bij lichaamsbehandelingen als harsen, waxen, ontharen of b.v. lichaamspakkingen werkt schoonheidssalon Adiva Skincare met de beste produkten. Xenymphus van Medex is een hoogstaand produkt uit het topsegment.
 

LICHAAMSPAKKINGEN

Lichaamspakkingen van Xenymphus maken de schoonheidssalon tot een waar kuuroord!
XENYMPHUS heeft een ware traditie doorbroken. Lichaamspakkingen, modderbaden en algenpakkingen werden eerst alleen in sauna’s uitgevoerd. Tegenwoordig zijn deze behandelingen ook bij de schoonheidssalon mogelijk.
 

WAT IS XENYMPHUS?

MEDEX ontleent de naam Xenymphus bewust aan deze Griekse godin. Zij  verbeeldt de schoonheid die men kan bereiken of behouden door een goede lichamelijke verzorging. En aan de andere zijde de herkomst van veel ingrediënten uit de Xenymphus-lijn.

Vaak wordt in de lichaamsverzorging teruggegrepen op de badcultuur bij de Grieken en de Romeinen. Om in Grieks/ Romeinse sferen te blijven: “Uw lichaam is een tempel”. Voor uw lichaam geldt hetzelfde als voor de tempel. Bij een gebrek aan verzorging en onderhoud kan de tempel een bouwval worden. Dit is zonde bij een mooi gebouw. Maar dit is zeker zonde bij uw lichaam! Dus wees er zuinig op! Koester het, verzorg het en geef het de extra’s van de Xenymphus-lijn. Want een mooi verzorgd lichaam wil toch iedereen?
 

WAAROM EEN XENYMPHUS BEHANDELING?

Het cosmetisch/farmaceutisch laboratorium van MEDEX heeft uitgebreide  onderzoekingen gedaan voor de samenstelling van de XENYMPHUS lijn. Er is gebruik gemaakt van componenten van de hoogste zuiverheid en activiteit, welke men al sinds eeuwen uit de natuur haalt.
De produkten bevatten een rijkdom aan zoutkristallen en algen uit de oceanen. Dit in combinatie met elementen en specialiteiten van de bekendste kuuroorden op de wereld.

 

Lichaamspakkingen van XENYMPHUS werken hierdoor buitengewoon doeltreffend. Er is tevens veel aandacht besteed aan: welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijv. verkregen door essentiële oliën van planten. Daardoor is een kuur niet alleen goed, maar ook heerlijk en weldadig. U voelt zich als herboren!

De lichaamsbehandelingen bestaan uit lichaamspeeling, lichaamspakkingen (met o.a. lavendel of limus) en lichaamsmassages.
 
Lichaamsbehandelingen harsen waxen en lichaamspakkingen bij schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

HARSEN EN WAXEN

Heeft u last van haar op ongewenste plekken zoals benen, oksel, bikinilijn of rug? Dit kunt u op verschillende manieren laten verwijderen.

Schoonheidssalon Adiva Skincare  werkt met het merk Depilève. Dit merk is al jaren succesvol in gebruik en is zeer betrouwbaar. De warme, vloeibare hars is speciaal geschikt voor de gevoelige huid. Het hecht zich aan de haren, en niet aan de huid.

Wij starten de behandeling altijd eerst met een goede voorbehandeling. Met behulp van een harspistool kunnen wij een groot oppervlakte makkelijk  behandelen. Daarna brengen wij de strips aan en verwijderen wij hiermee de hars.  Na de behandeling wordt de laatste restjes hars verwijderd en uw huid wordt licht gemasseerd met een verzachtend en kalmerend product.

U kunt weer heerlijk genieten van een zachte, gladde huid!Harsen en waxen met de modernste apparatuur bij schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen.

Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haren zijn aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Het aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt. In tegenstelling tot scheren zul je na harsen nooit harde stoppels hebben.

Harsen is een secuur werkje en helaas niet geheel pijnloos. Wilt u langdurig effect hebben van een behandeling? Probeer het dan niet zelf, maar laat het uitvoeren door schoonheidssalon Adiva Skincare.
 

HANDEN EN VOETEN

Een manicure is een verwenmoment voor de handen en de nagels.

Wanneer de nagels erg lang zijn, kunnen wij ze eerst knippen. Daarna vijlen wij de nagels in een mooie vorm. De nagelriem wordt naar achter geduwd, want deze zorgt voor een mooie nagelplaat. Tevens behandelen wij de nagelriem met een verzorgende nagelriemolie.  De handen worden daarna gemasseerd met een verzorgende massagecreme. Als laatste ontvetten wij de nagels en voorzien wij de nagels van een basislak. Uiteraard is het ook mogelijk om de nagels te voorzien van een mooie kleurlak, want dit geeft uw handen een verzorgde uitstraling.

Voor de voeten is een zelfde behandeling mogelijk. Tevens zijn er verschillende pedicure behandelingen. Een overzicht hiervan staat bij de tarieven.
 
 


                                                    000      06-27011052 Adiva Skincare op Facebook

Naar overzicht van tarieven
 
 
Kijk hier voor leuke acties
 
 
Stuur een mailtjeachtergrond adiva aangepast