Gelnagels Shellac Breukelen schoonheidssalon Adiva SkincareWilt u ook mooie verzorgde gelnagels?

Gelnagels is voor veel vrouwen tegenwoordig belangrijk in de uiterlijke verzorging. Iedere moderne vrouw wil graag mooie verzorgde nagels. Dit maakt uw look ook helemaal af. Gelnagels van Shellac hebben als voordeel dat ze voor een langere tijd mooi blijven in vergelijking met de gewone nagellak. Acryl- en gelnagels bestaan al een langere tijd. Het is dé tijd voor SHELLAC! Mooie nagels is nu haalbaar voor iedereen!

Gelnagels van Shellac.

Shellac is één van de populairste trends van de afgelopen jaren en is een krachtige powerpolish. Het is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagels. De Shellac van CND blijft 14 dagen mooi, verstevigt uw nagels en geeft een perfecte mooie glans. Het is een revolutionair product door zijn specifieke formule. In deze powerpolish zitten hele fijne kanaaltjes die ervoor zorgen dat de eigen nagel kan ademen, niet verkleurt en flexibel kan blijven bij een goede verzorging. Het grote voordeel ten opzicht van de acryl- en gelnagels is dat de er niet wordt gevijld op de natuurlijke nagel en deze dus niet wordt beschadigd.

 

Shellac voor handen en voeten.gelnagels Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

CND Shellac is door de Readers Choice Award in 2010, 2011 én 2012 uitgeroepen tot het beste gelpolish product ter wereld. Shellac kan zowel op de nagels van de handen als op de nagels van de voeten worden aangebracht. Het resultaat van een shellacbehandeling is sterke, gekleurde en glanzende nagels die wekenlang mooi blijven.

Waar bestaat Shellac uit?

Shellac is een hybride technologie, dit betekent dat het een perfecte combinatie is tussen twee ‘onderdelen’. Deze gelpolish combineert de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak. Zo is Shellac een hypoallergene, 3-free formule:

solvents zorgt voor een perfecte lak applicatiegelnagels Breukelen schoonheidssalon Adiva Skincare

monomers zorgt voor een uv-gel houdbaarheid

polymers zorgt voor gemakkelijke verwijdering

Waarom zijn Gelnagels van Shellac zoveel beter?

Voordelen van Shellac:

 • blijft 14 dagen mooi
 • zorgt voor een ultra strakke en gladde lookgelnagels Breukelen Shellac schoonheidssalon Adiva Skincare
 • goed bestand tegen dagelijks gebruik
 • het wordt aangebracht als lak
 • ook geschrikt voor acryl- en gelnagels
 • voelt aan als gelnagels
 • er wordt niet gevijld op de nagelplaat!
 • hypoallergeen
 • kan een oplossing zijn voor slechte nagels
 • staat ook mooi op teennagels
 • geen droogtijd

Heeft u een speciale gelegenheid, gaat u op vakantie of wilt u altijd mooi verzorgde nagels? Wij nodigen u graag uit voor een Shellacbehandeling.

overzicht van leuke aanbiedingen schoonheidssalon Adiva Skincare Breukelen

 

 

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is contact-1.png